от nona » 04 Мар 2009 18:05
Тази сутрин се сринах напълно.Имам проблем с алкохола. Пия редовно, всеки ден, така се чувствам по-сигурна и мога да работя по-добре. Всяка сутрин си купувам по 2 уискита от двеста грама и с тях се поддържам през деня. На обяд пия и бира с колегите, но ускито си го крия, защото ме е срам от мен си , а и от хората. Та за тоя срам става дума. Тая сутрин влизам в гастронома в квартала където работя /гледам да са различни гастрономите, та да не ме свързват с алкохола/ и си иси купувам блек рам, и пордавачката с усмивка на лице ми вика "Ама вие много рано почвате", е това ме съсипа, жената може би го каза на шега, ама аз си го пиремам както си е, де, наистина си почвам доста рано.Чувствам се отрепка, с какво ли не се оправдава напрежение, стрес , слабост - ама аз съм си зависима. Ако не пия се разтрепервам от несигурност, струва ми се ,че срещу мен хората знаят колко стурвам и ми се присмиват. Когато пия нямам това усещане, но ме е страх, че ще си разбия организма. Не знам откъде да започна, за да спра с това наливане. Който може да помага.Питам се дали съм станала зависима завинаги?